Vikalis VX 40 mg Prodaja

Vikalis VX 40 mg SRBIJA prodaja

Vikalis VX 40 mg Opis

Vikalis VX 40 mg preparat za potenciju je uspešan i popularan lek za lečenje i tretman impotencija kod muškaraca. Sadržaj je isti kao i kod Cialis tableta. Medicinski naziv za Vikalis VX 40 mg je Tadalafil. Svaka tableta sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Vikalis VX 40 mg Dejstvo

Medicinski naziv za Vikalis VX 40 mg je Tadalafil koji pripada porodici PDE 5 inhibitora. Ove tablete Vikalis VX 40 mg deluju takao što dovode do širenja krvnih sudova u telu sa posebnim naglaskom na regiju oko penisa. Samim tim, povećava se jači protok krvi i omogućava se erekcija.

Vikalis VX 40 mg Indikacije

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Vikalis VX 40 mg Upotreba/Doziranje

Preporučena doza Vikalis VX 40 mg unutar perioda od 24 sata je 40 mg (1 tableta). Ovaj lek postaje efektivan u roku od 60 minuta. Vreme trajanja delovanja leka je od 36 do 72 sata. Obavezno uvek popijte Vikalis VX 40 mg sa većom čašom vode. Pacijenti koji su bolesni ili imaju određene terapije i tegobe treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Vikalis VX 40 mg Neželjena dejstva

Posavetujte se o svemu sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Oni koji koriste ove tablete povremeno mogu iskusiti pojavu pratećih efekata (prateći efekti su: crvenilo lica, glavobolja, zapušen nos, suve oči, blaga mučnina.) Nabrojani prateći efekti se obično eliminišu povećanim unosom tečnosti. Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Lekovi primaoci organa davaoca, Azolski antimikotični lekovi.

Vikalis VX 40 mg Rok upotrebe i Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju. Pakovanje Vikalis VX 40 mg tableta sadrži 10 tableta (10×40 mg).