Sextreme Red Force 150 mg Prodaja

Sextreme Red Force SRBIJA prodaja

Sextreme Red Force 150 mg Opis

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Sextreme Red Force 150 mg preparat za potenciju, za probleme sa erekcijom poznat kao vijagra i kamagra. Sadrži 50% više Sildenafil citrata. Viagra i kamagra sadrži 100 mg Sildenafila u svojoj alternativi. Aktivna supstanca koju ovaj lek sadrži je Sildenafil, u jednoj tableti i do 150 mg. Sextreme Red Force 150 mg omogućava bolji protok krvi do penisa i čini erekcije jačim.

Sextreme Red Force Dejstvo

Sextreme Red Force 150 mg su tablete za oralnu upotrebu. Dejstvo počinje približno 30-50 minuta nakon upotrebe i traje 5-10 sati. Sextreme Red Force 150 mg(sildenafil citrat) je popularan i efikasan PREPARAT ZA POTENCIJU

Sextreme Red Force Indikacije

Sextreme Red Force 150 mg koristi se za lečenje problema impotencije i ED (erektilna disfunkcija). Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u seksualnom odnosu.

Sextreme Red Force Upotreba/Doziranje

Od trenutka uzimanja Sextreme Red Force 150 mg, očekivana reakcija i erekcija se može omogućiti za 30 minuta do sat vremena. Supstanca se zadržava u krvotoku narednih 6 do 10 sati.

Sextreme Red Force Neželjena dejstva

Ukoliko popijete više od preporučene doze Sextreme Red Force 150 mg, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju.

Sextreme Red Force Rok upotrebe i Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.