Sextreme Red Force 150 mg

Sextreme Red Force SRBIJA prodaja

Sextreme Red Force 150 mg Beograd

Sextreme Red Force 150 mg preparat za potenciju, za probleme sa erekcijom poznat kao vijagra i kamagra. Sadrži 50% više Sildenafil citrata. Viagra i kamagra sadrži 100 mg Sildenafila u svojoj alternativi. Aktivna supstanca koju ovaj lek sadrži je Sildenafil, u jednoj tableti i do 150 mg. Sextreme Red Force 150 mg omogućava bolji protok krvi do penisa i čini erekcije jačim.

Sextreme Red Force Dejstvo

Sextreme Red Force 150 mg su tablete za oralnu upotrebu. Dejstvo počinje približno 30-50 minuta nakon upotrebe i traje 5-10 sati. Sextreme Red Force 150 mg(sildenafil citrat) je popularan i efikasan PREPARAT ZA POTENCIJU

Sextreme Red Force Indikacije

Sextreme Red Force 150 mg koristi se za lečenje problema impotencije i ED (erektilna disfunkcija). Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u seksualnom odnosu.

Sextreme Red Force Upotreba/Doziranje

Od trenutka uzimanja Sextreme Red Force 150 mg, očekivana reakcija i erekcija se može omogućiti za 30 minuta do sat vremena. Supstanca se zadržava u krvotoku narednih 6 do 10 sati.

Sextreme Red Force Neželjena dejstva

Ukoliko popijete više od preporučene doze Sextreme Red Force 150 mg, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju.

Sextreme Red Force Rok upotrebe i Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.