Sextreme black force 200 mg

Sextreme Red Force SRBIJA prodaja

Sextreme black force Opis

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Sextreme Black Force 200mg je nova, alternativa svetski poznatom i najpopularnijem leku za erektilnu disfunkciju. Sadrži dvostruko veću količinu Sildenafil citrata. Sextreme Black Force 200mg je nova, efikasnija i snažnija verzija, omogućava bolji protok krvi do polnog organa i čini erekcije jačim.

Sextreme black force Dejstvo

Sextreme Black Force 200mg proizvodi su Shree Venkateš i koriste se kao moćnija zamena za brendirane proizvode kao što su Kamagra ili Viagra.

Sextreme black force Indikacije

Sextreme Black Force 200mg koristi se za lečenje problema impotencije i ED (erektilna disfunkcija). Njegova primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i poveća uživanje u seksualnom odnosu.

Sextreme black force Upotreba/Doziranje

Sextreme Black Force 200mg tableta sadrži 200mg Sildenafil citrata i uzima se 10 do 15 minuta pre seksualnog odnosa, sa cašom punom vode. Upotrebljava se za postizanje kvalitetnog seksualnog odnosa i dugotrajne erekcije. Dejstvo počinje 30 minuta nakon upotrebe, a njegov efekat traje 6-12 sati.

Sextreme black force Neželjena dejstva

Ukoliko popijete više od preporučene doze Sextreme Black Force 200mg, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju.

Sextreme black force Rok upotrebe i Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.