Poppers Rush

Poppers dostava cena Srbija prodaja

Poppers Rush

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Poppers rush je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers rush je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj.

Poppers Rush Dejstvo

Poppers rush inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti Poppers rush su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Rush Indikacije

Poppers rush dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

Poppers Rush Upotreba/Doziranje

Poppers rush je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

Poppers Rush Neželjena dejstva

Posavetujte se o Poppers rush sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Poppers stvara neverovatan nalet toplote i euforije kada se udiše ali direktno udisanje ne savetujemo.

Poppers Rush Rok upotrebe i Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju. Poppers rush dolazi u bočici od 24ml.