POPPERS JJ Jungle Platinum

POPPERS JJ Jungle Platinum prodaja dostava cena

POPPERS JJ Jungle Platinum

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

POPPERS JJ Jungle Platinum je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. POPPERS JJ Jungle Platinum je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj.

POPPERS JJ Jungle Platinum Dejstvo

POPPERS JJ Jungle Platinum inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Koristi se za povećavanje seksualne želje.

POPPERS JJ Jungle Platinum Indikacije

POPPERS JJ Jungle Platinum dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

POPPERS JJ Jungle Platinum Upotreba/Doziranje

POPPERS JJ Jungle Platinum je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

POPPERS JJ Jungle Platinum Oprez

Posavetujte se o Poppers sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Poppers stvara neverovatan nalet toplote i euforije kada se udiše ali direktno udisanje ne savetujemo.

POPPERS JJ Jungle Platinum Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju. Dolazi u bočici od 24ml i najbolje bi bilo da se iskoristi cim se otvori.