POPPERS Jungle Juice Platinum

Poppers Srbija prodaja dostava cena

POPPERS Jungle Juice Platinum

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

POPPERS Jungle Juice Platinum je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj.

POPPERS Jungle Juice Platinum Dejstvo

POPPERS se inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

POPPERS Jungle Juice Platinum

POPPERS dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

POPPERS Jungle Juice Platinum Upotreba/Doziranje

Poppers je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

POPPERS Jungle Juice Platinum Oprez

Posavetujte se o Poppers sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Poppers stvara neverovatan nalet toplote i euforije kada se udiše ali direktno udisanje ne savetujemo.

POPPERS Jungle Juice Platinum Pakovanje

Označeno na originalnom pakovanju.