POPPERS Gold Rush 24ml

POPPERS Gold Rush 24ml Srbija prodaja dostava Beograd

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

POPPERS je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. POPPERS je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj.

POPPERS Gold Rush 24ml Dejstvo

POPPERSse inhalira direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti POPPERS-a su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Koristi se za povećavanje seksualne želje.

POPPERS Gold Rush 24ml Indikacije

POPPERS Gold Rush 24ml dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

POPPERS Gold Rush 24ml Upotreba/Doziranje

POPPERS Gold Rush 24ml je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

POPPERS Gold Rush 24ml OPREZ

Posavetujte se o POPPERS-u sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih.

POPPERS Gold Rush 24ml

Označen na originalnom pakovanju. POPPERS Gold Rush 24ml dolazi u bočici od 24ml.