POPPERS Amsterdam

POPPERS Amsterdam prodaja dostava cena

POPPERS Amsterdam

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

POPPERS Amsterdam je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. POPPERS Amsterdam je univerzalan, mogu ga koristiti kako muškarci tako i žene, povećava seksualnu želju i osećaj. Idealan je za pocetnike zato sto nije previse jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers Amsterdam Dejstvo

Poppers Amsterdam inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti Poppers Amsterdam su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Amsterdam Indikacije

Poppers Amsterdam dovodi do povećanja kiseonika u mozgu, prelepog osećaja, opušta mišiće u celom telu, uključujući i vaginalni i analni, na taj način dovodi i do olakšane penetracije.

Poppers Amsterdam Upotreba/Doziranje

Poppers Amsterdam je lako isparljiva tečnost, koja se koristi u osveživačima vazduha. On ima i određena stimulativna svojstva, koja poboljšavaju kvalitet seksualnog zadovoljstva. Pravilno korištenje je da se flašica otvori i ostavi da lagano isparava.

Poppers Amsterdam Oprez

Posavetujte se sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Poppers stvara neverovatan nalet toplote i euforije kada se udiše ali direktno udisanje ne savetujemo.

Poppers Amsterdam Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju. Dolazi u bočici od 24ml.