Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant preparat za potenciju  prodaja Srbija

Macun Intimo V Lubrikant

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Macun Intimo V Lubrikant (30-40 upotreba, 50 ml) za žene na vodenoj i biljnoj bazi, bez mirisa i ukusa, dugačka klizavost, po prestanku prosto navlažite pljuvačkom i nastavlja klizavost ili dodajte gela.

Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant ne ostavlja tragove na intimnoj tkanini, gotovo su bez ukusa i mirisa. Lubrikant poseduje sertifikat i i dozvole za prodaju u EU

Upotreba Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant je lubrikant za žene, namenjen vaginalnoj regiji. Macun Intimo V Lubrikant je vaginalni lubrikant na vodenoj bazi. Namenjen je isključivo ženama. Dobra strana ovog našeg lubrikanta za žene jeste što on u dodiru sa pljuvačkom ili vodom, produžava svoje dejtvo, odnosno klizavost.

Kontraindikacije Macun Intimo V Lubrikant

Proizvod Macun Intimo V Lubrikant ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant za žene se nanose na vaginalni predeo pa ih korisnici nazivaju i vaginalni lubrikanti. Oni smanjuju trenje. Prilikom upotrebe, kod žena koje imaju problema sa suvoćom vagine, oni daju prirodan osećaj lagodnosti i omogućavaju da polni organ nesmetano klizi.

Sporedni efekti Macun Intimo V Lubrikant

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun Intimo V Lubrikanta. Macun Intimo V Lubrikant je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari.

Čuvanje Macun Intimo V Lubrikant

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun Intimo V Lubrikant van domašaja dece.