Macun hot gel za žene (15 do 20 upotreba)

Macun hot gel za žene Prodaja Dostava Cena

Macun hot gel za žene

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Macun hot gel za žene (15 do 20 upotreba) je potpuno prirodan proizvod čiji prirodni sastojci dokazano utiču na žene, dajući brz i jak seksualni nadražaj. Macun hot gel za žene SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!

Upotreba Macun hot gel za žene

Macun hot gel za žene u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu. Macun hot gel za žene (sastojci) vam mogu pomoći da poboljšate nadražaj, stimulišete intimnu regiju i pojačate seksualnu moć.

Kontraindikacije Macun hot gel za žene

Proizvod Macun hot gel za žene ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun hot gela za žene

Macun hot gel za žene se maže laganim pokretima na intimnu regiju i dobijate prijatan osećaj tokom korišćenja. Nazivaju ga i Gejša gel, jer ubrzava završetke kod oba pola. Možete ga koristiti koliko želite puta zaredom. Količinu nanošenja Macun hot gela za žene birate sami. Macun hot gel za žene nema miris,ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu

Sporedni efekti Macun hot gela za žene

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun hot gela za žene. Macun hot gel za žene je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

Čuvanje Macun hot gela za žene

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun hot gel za žene van domašaja dece.