Macun gel za muškarce (30 do 40 upotreba)

Macun gel za muškarce preparat za potenciju prodaja Srbija

Macun gel za muškarce

Macun gel za muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca.

Upotreba Macun gela

Macun gel za muškarce (30 do 40 upotreba) se brzo osuši dok utrljavate, nema mirisa i ukusa. Dejstvo je nakon 1 minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Može se Macun gel za muškarce koristiti svakodnevno i više puta za redom.

Macun gel za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa i mirisa je i namenjen je za spoljnu upotrebu, brzo se osuši na koži i ne ostavlja tragove.

Kontraindikacije Macun gela

Macun gel za muškarce ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene

Preporučeni način upotrebe Macun gel za muškarce je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju.

Sporedni efekti Macun gela

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun gela za muškarce. Samo je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

Čuvanje Macun gela

Čuvati Macun gel za muškarce na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.