Macun gel za muškarce (30 do 40 upotreba)

Macun gel za muškarce Prodaja Dostava Cena

Macun gel za muškarce

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Macun gel za muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca.

Upotreba Macun gela

Macun gel za muškarce (30 do 40 upotreba) se brzo osuši dok utrljavate, nema mirisa i ukusa. Dejstvo je nakon 1 minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Može se Macun gel za muškarce koristiti svakodnevno i više puta za redom.

Macun gel za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa i mirisa je i namenjen je za spoljnu upotrebu, brzo se osuši na koži i ne ostavlja tragove.

Kontraindikacije Macun gela

Macun gel za muškarce ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene

Preporučeni način upotrebe Macun gel za muškarce je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju.

Sporedni efekti Macun gela

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun gela za muškarce. Samo je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

Čuvanje Macun gela

Čuvati Macun gel za muškarce na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.