MACUN GEL Exclusive Prodaja

MACUN GEL Exclusive prodaja dostava cena Srbija

MACUN GEL Exclusive

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

MACUN GEL Exclusive napravljen je od biljaka koje su jako retke u prirodi. Svaka biljka koje ima u malim količinama je ili lekovita ili visoko kvalitetna za namensku upotrebu. Količine Macun gel exclusiva će biti ograničene zato što su i biljke od kojih je napravljen ograničene u prirodi i mogu se naći samo na odredjenim nadmorskim visinama netaknute prirode. Pravi se ručno sa jako tačnim merama različitih biljaka i mora biti 30 ml. Ovaj preparat je čudo prirode i veliko otkriće!

MACUN GEL Exclusive u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa i mirisa je i namenjen je za spoljnu upotrebu, brzo se osuši na koži i ne ostavlja tragove.

MACUN GEL Exclusive Oprez

MACUN GEL Exclusive ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene

Preporučeni način upotrebe MACUN GEL Exclusive je po potrebi, a može i više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju.

MACUN GEL Exclusive

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja MACUN GEL Exclusive. Samo je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

MACUN GEL Exclusive Čuvanje

Čuvati MACUN GEL Exclusive na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.