Macun Big Krema Prodaja

Macun big krema preparat za potenciju  prodaja Srbija

Macun Big Krema

Macun Big Krema je prirodan preparat čiji sastojci dokazano utiču na povećanje polnog organa i potenciju, kao i na vraćanje jutarnje erekcije. Macun Big Krema ne ostavlja tragove na odeći.

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Upotreba Macun Big Kreme

Macun Big Krema za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu, krema ima miris i ukus i može se utrljavati pola sata pre odnosa. Neposredno pre odnosa, kada dođe do erekcije, potrebno je Macun Big Krema isprati vodom

Macun Big Krema i njeni sastojci. vam mogu pomoći da poboljšate erekciju i povećate polni organ tokom korišćenja kreme.

Kontraindikacije Macun Big Krema

Proizvod Macun Big Kremu ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje i način primene

Preporuceni način upotrebe Macun Big Kreme je 2 puta dnevno, ujutro i uveče, istisnuti na ruku 8-12 puta kremaste mase iz bocice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima. Ako dodje do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do ostećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun Big Krema je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Nakon mesec dana upotrebe može se upotrebljavati 1 dnevno.

Sporedni efekti Macun Big Krema

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun Big Kreme. Samo je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

Čuvanje Macun Big Krema

Čuvati Macun Big Kremu na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.