Kafa za žene 48h Ging Seng Gold

Kafa za žene PRODAJA DOSTAVA CENA

Kafa za žene 48h Ging Seng Gold

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Kafa za žene Ginseng 48h Gold afrodizijak, sexualna stimulacija za žene namenjen ženskoj populaciji za sexualnu stimulaciju. Ova kafa sa dodatkom Ginsnga je prava stvar za žene i devojke koje imaju problema sa nadražajem u seksu. Neverovatan preparat za žene, nešto što gotovo nijedna dama neće da odbije. Ovo je preparat koji je ustvari instant kafa kojoj je specijalnim postupkom dodat sajtojak ženski afrodizijak. Kafa za žene je proizvedena isključivo na biljnoj bazi,nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu. Gingseng kafa je napravljena od prirodnih i biljnih komponenata kao što su instant kafa, pulpa grožđa i drugi faktori afrodizijaka.

Kafa za žene 48h Ging Seng Gold Dejstvo

Kafa za žene deluje veoma brzo, oko 30-60min nakon konzumiranja. Ovaj stimulans može dovesti ženu do velikog broja orgazama. Kafa za žene je retki afrodizijak koji ima tu moć da ženu dovede do ekstaze i do nebrojenog broja orgazama u toku samo jednog odnosa.

Kafa za žene Upotreba

Jednu kesicu Kafe za žene rastvoriti sa 100-150 ml vruće (ne ključale) vode i popiti. Maksimalna je 1 kesicu dnevno za puni efekat. Aktivne supstance iz kafe u jako kratkom vremenskom periodu izazivaju neverovatnu želju za odnosom tako sto pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, povećavaju vaginalnu vlažnost.

Kafa za žene Pakovanje

1 kesica sadrži 20g kafe Ginseng. Mi na sajtu prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Kafa za žene značajno poboljšava seksualnu želju kod osoba ženskog pola, pomaže kod prirodnog vlaženja vagine i njenog nabreknuća. Imajući očigledan efekat na stimulisanje nervnog centra, Kafa za žene takođe reguliše sekreciju hormona i u stanju je da izleči nesposobnost seksualne želje i uzrokuju višestruke orgazme.