Black Widow Kapi Prodaja

Black Widow Kapi prodaja dostava cena

Black Widow Kapi Opis

Pokrivamo celu Srbiju - Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Black Widow kapi, najbolji afrodizijak za žene koji će da podstakne seksualnu želju kod pripadnica lepšeg pola. Namenjena je ženama koje imaju smanjenu seksualnu želju i nemogućnost postizanja orgazma prilikom seksa. Dugotrajna upotreba Black Widow kapi, dokazano dovodi do boljeg protoka krvi i osetljivosti kiltorisa. Black Widow-Crna Udovica kapi su dokazano siguran i bezbedan preparat za svakodnevnu upotrebu.

Black Widow Kapi Dejstvo

Black Widow kapi su bazirane na prirodnim sastojcima koji ne mogu da izazovu negativne posledice niti nuspojave, čak ni nakon dugotrajne svakodnevne upotrebe. Potrebno je da pola bočice Black Widow kapi sipate u negazirano piće, sok, promešate i popijete a efekte ćete osetiti već nakon 20-30 minuta od momenta unosa.

Black Widow Kapi Indikacije

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju Black Widow kapi su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Black Widow Kapi Upotreba/Doziranje

Black Widow kapi - nakon 30 minuta od unosa, imate osećaj u vidu snažnog seksualnog nagona kao i velike količine strasti i želje za seksom. Sadrži jedinstvenu formula koja omogućava da se podigne nivo ženskih hormona u organizmu.

Black Widow Kapi Neželjena dejstva

Ukoliko popijete više od preporučene doze Black Widow kapi, obratite se najbližem lekaru i objasnite mu osnovne informacije o leku, kako bi mogli da dobijete prigodnu terapiju.

Black Widow Kapi Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.